Recent am avut-o invitata in studio-ul Lorand Quest pe Lara – o fetita de 6 ani extraordinara.
Pe langa faptul ca este multi talentata (canta la pian, danseaza, stie sa faca o gramada de lucruri) are si abilitati innascute de foto-model. Sesiunea foto a fost plina de dinamism si creativitate.
Am pornit de la ideea de a realiza cateva fotografii de portofoliu si am ajuns la o adevarata sedinta de creatie, in care ea a fost actorul principal. Cand un copil incepe sa dea frau liber imaginatiei, notiunea timpului dispare, iar experienta artistica ramane puternic impregnata in memorie pentru mult timp. 

fotografie de studio portret timisoara sesiune fotofotografie de studio portret timisoara sesiune fotofotografie de studio portret timisoara sesiune fotofotografie de studio portret timisoara sesiune fotofotografie de studio portret timisoara sesiune fotofotografie de studio portret timisoara sesiune fotofotografie de studio portret timisoara sesiune fotofotografie de studio portret timisoara sesiune fotofotografie de studio portret timisoara sesiune fotofotografie de studio portret timisoara sesiune fotofotografie de studio portret timisoara sesiune fotofotografie de studio portret timisoara sesiune foto

Ne gasiti in studio-ul foto Lorand Quest, in Timisoara,pentru astfel de fotografii
Pentru mai multe informatii,ma puteti contacta   aici